onze HUISREGELS

My Chip betaalsysteem
In The BOX rekenen bezoekers af met het MyChip betaalsysteem. Dit systeem maakt cash of munten bij betaalpunten overbodig. Bij de oplaadpunten kunnen bezoekers tegen betaling met cash of pin kredietkaarten kopen van elk gewenst bedrag. Met de kredietkaarten kunt u bij de toiletten, foodcorner en barren afrekenen.

Tot een kwartier voor sluiting kunt u het openstaande krediet terugvorderen. Na dit tijdstip is het niet meer mogelijk het openstaande krediet terug te vorderen. U kunt het een volgende keer in The BOX weer gebruiken. Na het evenement is het niet mogelijk om online krediet terug te vorderen. Kredietkaarten zijn gratis vanaf € 20,- opladen en de kaarten zijn voorzien van een geldigheidsdatum. Na het verstrijken van de geldigheidsdatum is de kredietkaart niet meer geldig, ook het krediet op de kaart is dan verstreken. Het krediet is niet meer inwisselbaar na de geldigheidsdatum.
Lockers
In The BOX is geen garderobe aanwezig, maar staan lockers tot uw beschikking. Deze lockers werken met aparte chipkaarten; na betaling kunt u zo ongeveer 3 jassen in de locker kwijt en deze zo vaak als u wilt openen en sluiten. U betaald geen borg voor het gebruik van de lockers, enkel huur. Uitleg over het openen en sluiten van de locker treft u aan op het deurtje. Let op dat u de locker goed en op de juiste wijze heeft afgesloten.
Mindervaliden
The BOX is goed begaanbaar voor mindervaliden. Op de begane grond zijn geen drempels aanwezig en aldaar is ook het MIVA-toilet gelegen. Tijdens concerten kunnen mindervaliden zich melden bij de beveiliging om met hen naar een geschikte zichtplek te zoeken. De 2dezaal, welke niet altijd in gebruik is, en het balkon zijn enkel per trap bereikbaar.
Tassenbeleid
Het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee naar het concert te nemen. Handtassen met een maximaal A4 formaat zijn uitgezonderd. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd tijdens een concert.

Items die niet zijn toegestaan in the BOX:

Eigen consumpties(drank en eten), overige vloeistoffen, eten, drugs, paraplu’s/parasols, selfie-sticks, professionele camera’s (camera’s met de mogelijkheid om de lens te verwisselen), film-, geluids-, go pro toestellen en andere beeldopnameapparatuur. Geen onbemande luchtvaartuigen (z.g. UAV of Drones) of andere vliegende voorwerpen.
Rookruimte
Roken is in The BOX enkel toegestaan in de aanwezige rookruimte.
Foodcorner
Op alle evenementen in The BOX is een foodcorner aanwezig met een op het evenement afgestemd assortiment.
Parkeren
The BOX is gelegen op een bedrijventerrein nabij station Sloterdijk. The BOX is goed bereikbaar met zowel OV als de auto. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving, wij raden u aan binnen de vakken te parkeren; foutparkeerders kunnen worden beboet door handhavers. Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars op, zij begeleiden u naar de dichtstbijzijnde parkeerplekken.
LET OP: laat geen waardevolle spullen in de auto ivm eventuele auto-inbraken. Wij laten beveiligers surveilleren maar beter het gegeven ‘niets erin niets eruit’ te volgen!
You don’t want to miss this event